Fri Frakt över 500kr

Tilldjur.se en del av Anjinsans i Helsingborg - Specialist på hund och katt!

Katt- och hundtillbehör, träningsredskap samt kosttillskott för hund och katt - På tilldjur.se Anjinsans hittar du allt!

Sommar och Höst 2015
Just nu är det säsong för fästingar och vi har verktygen och giftfria skydden som funkar mot fästingar (Fixodida Zx). Under sensommaren och hösten har vi perfekta kläderna för dig som hundägare. Livet som hundägare kräver ibland rejäla och slittåliga kläder och visst kan det vara praktiskt med genomtänkta fickor samt krokar som underlätta apport och träning med din hund.

Kolla gärna in våra kammar och karda från KW för perfekt päls för din katt eller hund. Fintandad kam för mindre hundar eller metallkam för hårfällning på din hund eller katt. Skall ni ut och resa i sommar är det viktigt att ni tänker på säkerheten för din hund eller katt. Med Karlie hundsele sitter din hund säkert i bilen. Vi har även Trixie bilsele som också ser till att din hund sitter tryggt i baksätet.

Friska hundar och katter med rätt kosttillskott
Hundar och katter är precis som alla andra djur i behov av rätt näring och kost, detta tillför man oftast med olika kosttillskott till hund.
Vanliga tecken på att en hund har brister i kosten är om din hund har återkommande besvär av infektioner, klåda, eksem, pälsavfall, trötthet, mjäll eller har en dålig allmänkondition. Då kan det vara lämpligt med kosttillskott för din hund.

Vi vill också rekommendera att om din hund har varit sjuk nyligen, är dräktig eller under hårdbelastning att du ger din älskade hund näringstillskott i form av mineraler och vitamintillskott. Kosttillskottet förbättrar återhämtningen för din hund. Vi lagerhåller kosttillskott och näringstillskott från stora och beprövade märken som Biopet, Standardt och Svenska Djurapoteket

Ta hand om din hund eller katts päls i sommar
Har du problem och hitta rätt kam eller karda för ordna pälsen på din hund eller katt. Vi på TillDjur.se har de borstar och kammar som du kan behöva till din hund eller katt, som vi provat och verkligen kan rekommendera vare sig din hund eller katt har trasslig päls som behöver redas ut, tunn päls eller tjock päls. Söker ni efter en riktigt bra metallkam till er hund eller katt har ni hittat rätt. Vi har både glestandad metallkam för hund och metallkam som är mer täta för finare hundpäls. Vi har rätt metallkam för din hund! Glöm heller inte att köpa klosax till din katt eller hund, en vanlig sax är mycket svårare att använda och riskerar mer obehag för din hund. 

<!--Begin Comm100 Live Chat Code-->

<div id="comm100-button-1008"></div>

<script type="text/javascript">

  var Comm100API=Comm100API||{};(function(t){function e(e){var a=document.createElement("script"),c=document.getElementsByTagName("script")[0];a.type="text/javascript",a.async=!0,a.src=e+t.site_id,c.parentNode.insertBefore(a,c)}t.chat_buttons=t.chat_buttons||[],t.chat_buttons.push({code_plan:1008,div_id:"comm100-button-1008"}),t.site_id=115247,t.main_code_plan=1008,e("https://chatserver.comm100.com/livechat.ashx?siteId="),setTimeout(function(){t.loaded||e("https://hostedmax.comm100.com/chatserver/livechat.ashx?siteId=")},5e3)})(Comm100API||{})

</script>

<!--End Comm100 Live Chat Code-->